Divendres 27 Fogueró a la Plaça de l’Església

Aquest divendres 27 de gener a partir de les 19.00h a la plaça de l’Església la Junta Local del Partit Popular vol allargar l’ambient de festivitat de Sant Antoni a través d’un fogueró Popular gratuït per a tothom.

L’esdeveniment està obert a tot el públic. La Junta Local servirà coques (dolces i salades), begudes i postres de forma gratuïta, això sí, cal dur els aliments que cada un vulgui posar damunt la torradora. 

Us hi esperam a tots,

Aquest article s'ha catalogat com a Festes per Jaume Soler representant PP. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.