Son Real forma part del Parc Natural de Llevant

Us volem anunciar que la Finca pública de Son Real, des d’ahir, gaudeix d’una nova figura de protecció, ja que amb l’ampliació entra a formar part del Parc Natural de la Península de Llevant. Això és una bona notícia, pel fet que aquesta figura reforça la conservació d’un espai tan emblemàtic com és Son Real. Us adjuntam el BOIB en el qual es publica el Decret 8/2023 de 20 de febrer pel qual s’aprova el Pla d’Ordenació dels Recursos Naturals de Llevant i s’amplien els límits del Parc Natural de la Península de Llevant.

Per celebrar-ho dia 4 serem al centre d’informació de s’Alqueria Vella, a Artà, fent una activitat sobre els bancs de germoplasma de Son Real.

  • Per altra banda, també serem presents a la paradeta de la Conselleria de Medi Ambient i territori de la Mostra Institucional de la fira del Dia de les Illes Balears a Palma. En el següent enllaç hi podeu veure la programació: https://diada.caib.es/
  • Finalment dir-vos que dia 18 farem l’habitual activitat d’agenda de la Finca Pública. Aquest mes volem que padrins, padrines, nets i netes vingueu a Son Real a jugar com ho feien els infants que vivien anys enrere a la finca.
Les activitats són gratuïtes i per dia 4 i dia 18 cal fer la inscripció mitjançant la pàgina de Balears Natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.