Incidents a Sant Llorenç per la borrasca Juliette

Encara que a  algunes parts de Mallorca els incidents han estat bastant pitjors (provocats per l’acumulació de neu), a Sant Llorenç la forta aigua (no va arribar a ser neu per molt poc) i ventada de la borrasca Juliette van provocar una sèrie de successos que per bona sort només van tenir danys materials. Sobretot són destacables la caiguada d’una paret damunt dos cotxos alcarrer Abeurador, la caiguda d’un pi al principi de la carretera Sant Llorenç-Manacor i la ciaguda d’algunes palmeres  i arbres a la zona costanera.

Vos ho mostram en fotos:

Paret caiguda al carrer Abeurador que ha provocat danys a dos cotxes aparcats

Pi caigut a la carretera (foto de Diario de Mallorca)

Palmeres caigudes al passeig de Cala Millor (foto d’Ultima Hora)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.