5è Concurs Nacional de Escoles de Cuina Gastro Weekend Protur Xef 2023

Gastro Weekend Protur Chef és un esdeveniment de nivell nacional únic a les Illes Balears. Un cap de setmana gastronòmic referent a Espanya amb motiu de la celebració del ja consolidat 5è Concurs Nacional d’Escoles de Cuina, del 16 al 19 de març a Sa Coma.
Al Protur Biomar Sensatori Resort. Protur Hotels reforça i consolida així el seu compromís amb la gastronomia a través de la recerca dels joves talents de la cuina espanyola com a part de la seva cultura i valor d’empresa i com a avantatge estratègic competitiu. En definitiva, la formació com a actiu per assolir l’excel·lència i la diferenciació en un mercat cada cop més saturat, exigent i agressiu. La qualitat, el servei i l’atenció al client fruit d’una selecció acurada d’alumnes entre les millors escoles gastronòmiques, hostaleres i hoteleres de la geografia espanyola.18 estudiants, més de 10 escoles nacionals, 8 comunitats autònomes i més de 12 ciutats espanyoles competeixen un cap de setmana amb un programa ple d’atractius i activitats per als amants de la gastronomia. Concurs d’adults, de nens, la segona edició dels guardons nacionals Cullerot Daurat, tallers de cuina, tasts sensorials, sopars maridatge, xerrades i conferències, show cookings a càrrec de noms propis de la cuina local i nacional, mercat gastronòmic. .., i, sobretot, un jurat excepcional que conviu, comparteix i fa les delícies de tots els visitants a un esdeveniment tan singular.

2a EDICIÓ PREMIS “CULLEROT DAURAT” Protur Hotels celebra la segona edició dels guardons “CULLEROT DAURAT”, que es lliuraran com cada any, en el marc del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef, el proper divendres 17 de març a les 20 hores al Protur Biomar Sensatori Resort. El propòsit és reconèixer cada any tres diferents valors gastronòmics cadascun en la seva dimensió. La trajectòria emprenedora nacional transformadora d’èxit més enllà de les nostres fronteres, sigui original o tradicional; el d’una institució pública o privada que potenciï, dinamitzi i millori la vida i la cultura culinària i alimentària de les persones, el país i els seus territoris; i, finalment, homenatjar tota una carrera professional que hagi influït o canviat la història de la cuina de les Illes Balears. En aquesta ocasió els accèssits s’atorguen a Jamones Joselito, en particular a José Gómez Sánchez com a “brand manager” de Cárnicas Joselito, a la Fundació Alícia, representada pel seu director general Antoni Massanés i Juan Romero, xef que va aconseguir la primera estrella Michelin per a un restaurant de Palma, el cèlebre Àncora. Finalment s’atorgarà una menció especial a la desapareguda Associació Gastronòmica de Cala Millor, pionera i precursora del foment a la tradició culinària i turística de la zona.

Membres del Jurat Tomeu Caldentey, president Jurado Koldo Royo, conductor del concurs, “Speaker”
Divendres 17 Març a las 14:30h: 1-Guillermo Méndez – El Olivo restaurant 2-Miquel Gelabert – Can March restaurant 3-Edgar Rodríguez – Can Simoneta hotel 4-Víctor García – Cap Rocat hotel 5-Pedro Ripoll – Sumiller 6- Jan Edwards – periodista gastronómica 7- David Nadal – Jefe de contenidos IB3 TV 8- Tomeu Caldentey.
Dissabte 18 ,Març a las 10:00h 1- Llorenç Cerdà – Gourmet y empresario alimentación y gastronomía 2- Juan Romero – Maestro cocinero 3- Gérard Tétard – Maestro cocinero 4- Martina Zender – Periodista Gastronómica 5- Toni Juaneda – Gastrónomo – Cómete Menorca 6- Miquel A. Adrover – Editor gastronómico 7- Julio Torres – Sumiller 8- Ariadna Salvador – Repostera Ninumá 9- Miquel Calent 9- Tomeu Caldentey 10- Juanjo Genestar Maestro cocinero.

Dissabte 18 de Març a las 15:00h 1- Adrián Quetglas – Adrián Quetglas restaurant 2- Silvia Anglada – Es tast de na Silvia restaurant Menorca 3- Ana Gómez – Sumiller 4- Juan Pinel – Saratoga hotel Palma 5- Marc Fosh- Marc Fosh restaurant 6- Javier Hoebeeck – Fusion 19 restaurant 7- José Luis Mateos – Asesor gastronómico Onda Cero radio 8 – Irene Gutiérrez – SUMAQ restaurante Palma 9- José Cortés – Presidente ASCAIB 10- Tomeu Caldentey.

Diumenge 19 de Març a las 09:30h 1- Bernabé Caravotta – Vandal restaurant 2- David Moreno – Can Simoneta hotel 3- Andreu Genestra – Andreu Genestra restaurant 4- Joan Marc Garcías – Joan Marc Restaurant 5- Tomeu Martí – Arume restaurant 6- Juliana González – Sumiller 7- Jonay Hernández – Restaurante La Vieja de Jonay 8- Toni Tarragó – Es tast de na Silvia 9- Tomeu Caldentey

Premis Protur Chef 2023
Els participants classificats en quart, cinquè i sisè lloc, tindran una estada gratuïta d’una setmana per a 2 persones en règim de mitja pensió a un dels nostres hotels. El tercer classificat obtindrà un premi de 1.000€ El segon classificat obtindrà un premi de 1.500€ El primer classificat obtindrà un premi de 3.000€ Als tres primers classificats se’ls oferirà també un contracte remunerat en pràctiques a un dels nostres hotels. La durada del contracte esmentat serà d’un mes, incloent-hi l’allotjament. A www.proturchef.com teniu més informació. Oferta allotjament: https://protur-hotels.com/ofertes-hotels-apartaments/protur-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.