Els partits polítics el PI i Gent Per Sa Coma – Cala Millor – S’Illot firmen una coalició electoral per a les pròximes eleccions municipals

El dimecres 15 de març a Cala Millor, els partits polítics el PI-Proposta per a les Illes Balears i Gent per Sa Coma – Cala Millor i s’Illot, signaren un acord de coalició per concórrer junts a les pròximes eleccions municipals.
Presentà l’acte el regidor Nicolau Bordal, el qual va agraïr el suport econòmic del PI per a poder formar el nou partit polític Gent per Sa Coma-Cala-Millor-s’Illot.
La candidata a la batlia de Sant Llorenc, del nou partit és Emilia Díaz-Asensio, a la presentació Emilia va assegurar que fa aquesta passa ja “que en els darrers anys els habitants de la costa llorencina han augmentat considerablement, mentre que el finançament i els serveis no han crescut a la mateixa velocitat”. A més, va afegir que es necessari donar més veu als nuclis de població de la costa llorencina sense oblidar la resta de nuclis municipals. Díaz va definir el nou projecte que encapçala com a centrista i assegura que vol governar des de la tranquil·litat i moderació. “Farem feina a peu de carrer per escoltar les necessitats de tots els veïnats i veïnades, fomentarem la participació ciutadana i traçarem un pla a llarg termini per la zona”.
El president d’El Pi, Tolo Gili, va valorar molt positivament l’acord i va remarcar el nombre de coalicions electorals que la formació ha signat en els darreres mesos. “Volem arribar a tots els racons de Mallorca, i per fer-ho, unim forces amb formacions municipalistes. Anirem amb coalició a Campos, Pollença, Bunyola, Eivissa i ara a Sant Llorenç”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.