BALLET DANTZAZ (Euskadi)

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 1 d’abril del 2023, a les 20.30h
QUO
BALLET DANTZAZ (Euskadi)
Durada: 75 minuts
Públic preferent: a partir de 12 anys
Entrada: 12 €


Hi ha lloc per a la dansa? QUO, el nou programa de Dantzaz, compost de tres peces coreogràfiques, pretén cercar aquest lloc comú on tornar a retrobar-nos després de la pandèmia. Queda lloc per a la dansa en un món immers en la virtualitat més absoluta i en la separació i la individualització, negant el cos com la nostra eina i el nostre camí per a la vida? La nostra resposta és un SÍ rotund. Més que mai, és temps de dansa. És lloc de dansa. És QUO.

Dantzaz és una plataforma pionera en l’àmbit de les arts del moviment des del 2007. Des de llavors, 89 ballarins han format part de la història recent d’aquesta companyia. Molts integren avui algunes de les millors formacions internacionals, com el Ballet National de Marseille, el Ballet de Nuremberg, l’Scottish Ballet o l’Iceland Dance Company, entre d’altres.

Venda d’entrades: www.samaniga.es
Amb 9 artistes a l’escenari.
DANSAMÀNIGA 2022 – 2023
XVII TEMPORADA INTERNACIONAL DE DANSA


Inauguració: dissabte, 1 d’abril, a les 19.30 h
EL PAISATGE SENTIT.
OBRA DAMUNT PAPER. AQUAREL·LA
Malena Vilanova
De l’1 d’abril al 17 de juny de 2023


 

 

 

És la força del paisatge, la intensitat de la llum, del vent, de la tempesta, del silenci o del renou la que inspira cada una de les obres que s’exposen en la mostra El paisatge sentit. Obra damunt paper. Aquarel·la, de Malena Vilano-va.


El pigment i l’aigua permeten plasmar al paper, amb immediatesa i la seva mà-xima expressió, el sentiment que es desperta del moment, de la natura.

Amb una aquarel·la titulada “Horitzó” i pintada l’any 2021, la pintora pollencina Malena Vilanova va guanyar el primer premi de la 32a edició del prestigiós Certamen de Pintura de Son Carrió. El Certamen de Pintura de Son Carrió va tenir lloc per primera vegada l’any 1989 i de llavors ençà pintors tan reconeguts com Jorge Azri o Ricard Chiang n’han estat guanyadors en diferents edicions.

L’obra de Malena Vilanova va ser seleccionada d’entre més de 40 obres realitzades amb multitud de tècniques pictòriques.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.