Auditórium Glosa Fest

AuditòriumGlosaFest

Tenc sobre exitació, sobretot d’emocions, vaig plorar i molt,estava nerviós, també,casi igual que els que glosàven, el cor me va anar a mil tot el temps. I al final em vaig fondre dins una abraçada amb la passió, la il·lusió, el respecte, l’amor, l’enveja sana i amb tot el que representa per jo esser glosador,i  avui, per això, pareix que m’ha passat un tren per damunt, i en certa manera es aixi, m’ha passat per damunt un tranvia anomenat glosa ,que ha reafirmat la meva passió ,el compromís i el meu orgull de ser glosador.

No vaig fer fotos, ja ho sé…
Ni vídeos ni gravació
Me va vessar l’emoció
I viure el moment, també.
Quan la màgia s’esdevé
Vestida amb to elegant
Un queda embambat, mirant
Com la vareta del vers
Transforma el propi univers
Amb màgia d’un sol instant.

La màquina del gaudir
Va engrassada a cada pern
Fabricant dins jo que ahir
Tot el viscut sigui etern.

Gràcies per cada dia.

Glosadors de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.