Anàlisi verda

Arriba l’hora de la veritat: tots, llevat de l’Elx (que no està matemàticament descendit, però que ho té molt difícil) i del Barça (que si no hi ha res denou farà campió), la resta es juguen qualque cosa en aquests deu partits que falten per acabar la Lliga. Ja ho deia don Luís Aragonés, que si estàs ben col·locat són els partits importants, així que:
S’Atlético farà tot el possible per fer el «sorpasso» i acabar davant el seu etern rival, el Real Madrid i fer segon. A més, hi ha devers set milions d’euros de diferència entre esser el segon o el tercer.
El Barça serà el campió, llevat d’un desastre. Té al cap arribar als 100 punts i que Ter Stegen alci el premi Zamora, superant el Deportivo de la Coruña i l’Atlético de Madrid d’altres temporades.
El Real Madrid, llevat de deixar de pensar en la Copa i la Xampions, no n’hi queda d’altra que ficar pressió al Barça i mirar de coa d’ull l’Atlético, que amb la bona ratxa de resultats s’ha de vetlar, no fos cosa que…
El que no sap si mirar per amunt o per avall es el Mallorca, que té el temut descens a 7 punts. Li convé salvar-se el més aviat possible per no haver de passar tanta pena com l’any passat. D’altra banda, també es pot esser optimista i somniar que Europa està a només 6 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.