Finalitzada la setmana del cinema en català de Card.cat

Avui, divendres, ha acabat la setmana de cinema en català que Card.cat ha preparat, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Llorenç i les escoles de Sant Llorenç i Son Carrió, per a tots els alumnes de tots els cursos.

Així  els infants han pogut gaudir de pel·lícules adequades a la seva edat que transmetien bons missatges i mostraven filmografies d’altres països i companyies més enllà de Disney i altres corporacions de multicines. I sobretot ho feien en català, la qual cosa de cada pic és més poc habitual per a ells malauradament.

L’any que ve, si ha agradat, repetirem experiència!

Els alumnes de 5è i 6è mirant El viatge de Chihiro

Les mestres col·locant els infants per a veure la pel·lícula

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.