Parc verd a Sant Llorenç

L’altre dia caminant amb mu mare vaig notar moviment de terra a un solar al carrer del Purgatori (devora l’Escola d’Infantil). Pel que sembla, la intenció és ajuntar aquest solar amb el que hi ha davant (que pega a la carretera d’Artà i ja és un parc municpal per jugar-hi els nins) i així crear una gran zona verda al poble amb la plantació de diversos arbres que facin ombra  i donin vida al lloc.

L’Ajuntament ens ha fet saber que properament sortirà a la llum el projecte. Cal esperar idò! Mentrestant.. que cadascú usi la seva imaginació! I si voleu aprofitar per fer algun comentari sobre aquest nou projecte hi estau ben convidats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.