El Mallorca Palma Futsal, proclamat Campió d’Europa en una nit inoblidable

He de reconèixer que feia molt de temps que no anava a veure un partit de Futbol Sala, de fet el darrer partit que vaig veure va ser a Manacor quan el Mallorca Palma Futsal encara era el Fisio media Manacor, però no es juga una final de Copa d’Europa cada dia i a mitjan setmana vaig comprar les dues entrades per poder anar a veure les semifinals i la final, tot i que just hi vaig anar el diumenge.

El Futbol Sala és un esport basat en l’habilitat, la rapidesa i a col·locació i això és el que anit passada va brodar l’equip de n’Antonio Vadillo. Tant va ser així, que va dominar durant bona part del partit a l’equip portuguès, en teoria superior, aconseguint finalment el trofeu europeu, amb tota la justícia del món.

Aquest és el primer trofeu aconseguit per l’equip d’ànima manacorina, tot i que resident a Palma i anit passada representant de Mallorca i dels illencs en general. L’ara anomenat Mallorca Palma Futsal és la demostració que amb recursos, intel·ligència un projecte i moltes ganes i constància de portar-ho endavant, no hi ha res que no es pugui aconseguir. Qui hauria dit que aquell Fisiomedia Manacor que naixia fa més de dues dècades competint al poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor, a la falda del pinar de Sa Coma, aconseguiria la màxima fita que pot aconseguir un equip de futbol sala a nivell mundial, ni més ni menys que la Copa d’Europa.

Enhorabona a tot l’equip en general i també a la junta directiva, però sobretot a la gent que ha cregut en el projecte des de la base, que es des d’on s’ha de construir bé l’esport i qualsevol altra cosa, i també a en Miquel Jaume “Jimmy”, capdavanter del projecte fins a la seva mort i tan estimat per l’equip que, els jugadors que el coneixien, no poden evitar les llàgrimes quan xerren d’ell a les entrevistes.

Visca el Mallorca Palma Futsal! 🥳🥳🥳🏆🇪🇺

Antonio Vadillo, entrenador del Mallorca Palma Futsal, recordant en Miquel Jaume “Jimmy” durant la celebració del títol

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.