Lliurament dels premis de XXXIV Certamen de Pintura de Son Carrió

Aquest diumenge vespre, després del tro de festa i del pregó que dona la benvinguda a una setmana carregada d’actes, les autoritats inaugurare les exposicions i es va procedir al lliurament de premis del XXXIV CERTAMEN DE PINTURA DE SON CARRIÓ.
Aquest any la participació ha estat nombrosa i de qualitat, presentant-hi un total de 53 obres, de formats entre el 12 F i el 80 F. Artistes d’arreu de Mallorca hi han volgut fer acte de presència, amb una obra de tema lliure, realitzada des de la tradicional, però
igualment interessant, pintura a l’oli, fins als més variats i innovadors procediments tècnics, fonamentals per desenvolupar la seva creativitat, tractada en termes que han assolit gairebé totes les possibilitats de l’art figuratiu i l’abstracte.
Els membres del jurat han estat:
• Antoni Sansó Servera (president)
• Guillem Llull Gomila (secretari)
• Isabel Font Poquet
• Sebastià Pol Ferragut
• Tomeu Simonet Riera
Hi ha hagut una primera selecció de 13 obres finalistes, que restarà e x p o s a d a  a l p ú b l i c , a l a C a p e l l a d e C a s e s Monges ( c. Mossèn Alcover núm. 1) fins al 14 de maig. Es podrà visitar els dies feiners de 19 a 21 h, divendres i dissabte de 19 a 22 h i el dia de la fira, a partir de les 10 h i fins a les 20 h.
El primer premi ha estat per a Catalina Julve Jaume (Manacor) amb l’obra “Sense títol” que pertany a la sèrie “Cau la Torre de Babel”, el segon premi ha estat per a Jazmín Luna Lorenzo Napper (Andratx) amb l’obra titulada “Llar”. I també, a petició del jurat, aquest any hi ha hagut dues Mencions Especials per les obres de Manuel Leo Sapere Esteve i Cati Bauzá Riera.
Al primer premi, a més de l’import en efectiu de 2500 €, se li cedirà la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per a poder exposar el conjunt de la seva obra.
El segon premi consisteix a fer un tiratge litogràfic de 50 exemplars en el taller de gravat “6A galeria d’art i taller” de Palma. L’Ajuntament se’n queda 25 exemplars per a la seva difusió i la resta passen a disposició de l’artista.
En una illa on hi ha hagut, des de sempre, una ferma i constant tradició pictòrica, aquest darrer certamen de pintura no ha fet més que consolidar la ja sabuda dita que Mallorca és terra de bons artistes, els quals lluiten dia a dia per ser millors i que, en
esdeveniments com aquest, ens demostren que ho estan aconseguint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.