Crònica de la Taula Rodona de Card.cat a Son Carrió

Finalment la Taula Rodona es va haver de fer per la inseguretat del temps dins del Centre de Dia amb la pertinent falta d’espai per a tot el públics assistent. Una vintena de persones van haver de seguir des de fora i així com van poder les intervencions dels diferents polítics des d’un altaveu exterior. Això fa més que evident una reclamació que el poble de Son Carrió va fer saber als polítics presents: fa falta una sala de dimensions àmplies per poder-hi fer actes culturals.

Pel que fa  a la Taula, va moderar amb molta manya i saber estar na Margalida Blanquer, que va demostrar ser periodista d’ofici. A més, la Taula es va desenvolupar amb molta naturalitat i ritme, i els polítics van poder mostrar les seves propostes, les quals, tot sigui dit, no divergeixen tant, almanco pel que fa a nivell municipal. Si cas les grans controvèrsies entre uns i altres va ser amb la construcció d’una possible variant per llevar cotxes de l’interior del poble, com impulsar el turisme d’interior i la solució de l’accés a la vivenda dins Son Carrió.

Vos deixam algunes imatges de l’esdeveniment que ens ha fet arribar Magdalena Ordinas:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.