Èxit del concert «Sarsuela Flamenca» estrenat a l’Auditòrium Sa Màniga

El passat dissabte 20 de maig, es va estrenar a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor el concert de “Sarsuela Flamenca” a càrrec del duet Voicello, Raquel Viejo, i Helena Garreta.
El concert va ser molt especial perquè va marcar el retorn dels meus bons amics, Carme Gari i en Biel Fiol, components del duet Voicello, a Sa Màniga després de dos anys. El repertori que van presentar combinà la dansa espanyola amb cançons populars, peces instrumentals i àries de zarzuela.
Els artistes van oferir una gran varietat de melodies i moviments que van captivar a la nombrosa audiència assistent al concert.
El concert va començar amb tots junts a l’escenari interpretant “Canción de paloma” de “El Barberillo de Lavapiés”, Raquel Viejo, ballava i interpretava les castanyoles. Seguidament Carme va interpretar “Asturiana” amb Helena Garreta a l’arpa, una cançó que transmetent la melangia típica d’aquesta regió. Després, Biel i Helena van tocar “Andaluza”, mentre Raquel ballava amb elegància amb un gran ventall de color blanc.
El ritme festiu va continuar amb “Anda jaleo”, amb Carme i Helena al capdavant, i les palmes de Biel i Raquel, al final Helena i Raquel van presentar un ball a duo, demostrant la seva destresa i sincronització.
El concert va continuar amb el duo Voicello amb “Tango de la Menegilda”, i “Paño Moruno” incloent-hi la dansa amb el mantó de manila.
Seguidament van presentar un compàs per tangos, on Helena i Raquel van ballar amb gràcia acompanyades a les palmes de Carme i Biel.
La segona part del concert va començar amb l’ària delicada “En un país de fábula” de “La tabernera del puerto”, seguida de la popular cançó “Los cuatro muleros”.
Finalment, Raquel va ballar “Asturias” acompanyat-se amb castanyoles, i Carme va sorprendre a tothom amb una improvisació humorística amb vi, introduint l’ària còmica “Chateau Margaux”.
Acabaren el concert actuant tots junts i van interpretar l’ària “Les carcelleres” de “Les filles del Zebedeu”, Raquel amb un mantó de manila i Carme amb un ventall. Amb sentiments d’alegria i gratitud, van agrair als assistents per la seva presència i aplaudiments, convertint aquesta nit en un moment inoblidable.
A més de felicitar al duet Voicello, a Raquel i Helena, per la gran actuació. Cal destecar la feina que fan les funcionaries de l’Auditòrium, Aina Nadal, Cati Sureda, i Marina Grimalt, atenent amablement al nombrós públic assistent al concert, felicitació que feim extensiva a l’equip de só i al director Pere Santandreu, sempre pendent de l’èxit dels espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.