Imatge amb text / Text amb imatge

Sobre una imatge manllevada a National Geogràphic un text d’Antonio Lozano.

Adesiara s’assenyala que “cada aportació de la ciència tomba una de les idees que hem anat encobeint sobre el que som”. Però aquestes aportacions, fonamentalment si fan referència a les ciències socials, no sempre es fan presents ni es tenen en consideració. Un exemple paradigmàtic en resultarien els continguts de la darrera campanya electoral.

Cada persona, enfrescada i donant per bo el “seu relat” de vida va fent el que considera.També l’aplicació de les ciències físiques -com el cas que es presenta, una aportació dels anys noranta- acostumen a portar retards quan trastoquen la “realitat compartida i acceptada”.

Imatge i text

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.