Portes obertes a l’arxiu municipal

El dia 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius. Aquesta data vol posar en valor els arxius com a garants de la memòria individual i col·lectiva i la feina dels arxivers i arxiveres que gestionen i mantenen aquests fons.

Demà, divendres, 9 de juny, l’arxiu municipal de Sant Llorenç des Cardassar obrirà les seves portes a ca ses Monges per tal que tots els veïnats del municipi puguin conèixer les noves instal·lacions i veure alguns dels documents més importants que conté l’arxiu.

De les 11 a les 14 hores  i de les 18 a les 20 i haurà la possibilitat de visitar les instal·lacions i a les vuit del vespre l’arxiver, Bernat Font, mostrarà als interessats alguns dels documents més preuats que conserva l’arxiu.

Aquesta és una bona ocasió per veure les noves instal·lacions i conèixer millor el funcionament de l’arxiu municipal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.