Concert a tres bandes a l’Auditori de Manacor

El dissabte 17 de juny, a les 19h, es celebrarà a L’Auditori de Manacor un “Concert a tres Bandes” a càrrec de la Banda de Música de Manacor, la Banda CIM Mislata, i la Banda Municipal de Palma “Simfovents”.
La Banda de Música de Manacor interpreta les obres amb les quals participarà al Certamen de València en el mes de juliol. En aquesta ocasió estarà acompanyada per la Banda SimfoVents, i la Banda de Música de Mislata, València, que també ha participat a diferents certàmens.
Programa: Banda CMI Mislata: Miquel Pérez Ricarte (pasdoble) de M. Morales Martínez; El Festín de Baltasar S. Giner; Soleriana de C. Surinach. Director: José Tello Espert.
Programa: Banda de Música de Manacor: Musical apolo de A. Blanquer Ponsoda; With heart &Voice de David R. Gillingham; Jota from the ballet “Sorolla” de Juan J. Colomerç; La corrida de toros de Mario Bürki. Director: Eduardo Bernabeu.
Programa: Banda Municipal de Palma: Simfovents”; A fer punyetes d’Andreu Vidal; Obertura sobre temas Rusos y Kirghiz op.115; Sinfonía nún. 2 de J. Barnes Chance; Sussurando 2. Elevato 3. Slancio. Director: Francisco Valero-Terribas.

Foto: Banda de Música de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.