Sus a les Festes de Sant Llorenç 2023

Ahir es varen inaugurar les Festes de Sant Llorenç (a pesar que ja fa dies que es fan activitats prèvies) amb el ja tradicional tro de Festa i el pregó a càrrec del metge Ramiro.

La jubilació d’aquest metge de família després de tants d’anys de servei al poble (encara record quan de petit encara es duia això de les visites a domicili als malalts i ell venia a casa amb el seu típic maletinet) bé s’ho mereixia i en Ramiro va respondre amb un pregó en el qual va recordar tota la gent que havia treballat amb ell i va fer un homenatge a la ciència en general i la medicina en particular destacant tots els avanços d’aquests darrers anys (no hi podria estar més d’acord).

Després Esqueix Teatre va fer la seva tradicional comèdia a la Plaça, dirigits per Iván Martín, i al camp de futbol es van poder observar estrelles, constel·lacions i planetes a través d’avançats telescopis. També vos recomanam que visiteu les exposicions de l’Espai 36, tant de fotografia com de piuntura (en les quals destaquen, si no me’n deix cap, dos llorencins: Aina Galmés “Genta” i Biel “Parreta”).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.