25 anys en marxa. Fotos de la primera marxa

La revista digital CAP VERMELL de Capdepera publica aquesta setmana un article sobre la primera marxa pel Tren de Llevant que perquè trobam que és interessant reproduïm amb el seu permís.

1998. El batle de Capdepera era Joan Pascual; el d’Artà, Montserrat Santandreu; de Sant Llorenç, Mateu Puigrós; de Son Servera, Eduardo Servera; i de Manacor, Catalina Sureda.

El Govern Balear el presidia Jaume Matas. I hi havia, entre d’altres, els consellers del PP: Joan Flaquer Riutort, Josep Juan Cardona, Francesc Fiol, Joan Verger, José María González Ortea o Bartomeu Reus.

Al Consell de Mallorca hi havia el primer pacte de progrés presidit per Maria Antònia Munar i com a consellers hi havia, entre d’altres; Joan Francesc Triay, Pere Sampol, Antoni Diéguez, Mercè Amer Riera, Francesc Antich Oliver, Damià Ferrà-Ponç, Damià Pons i Pons, Mateu Morro i Marcé o Francesc Quetglas.

Un pensament a “25 anys en marxa. Fotos de la primera marxa

  1. abans del primer projecte fracassat -amb ridícul inclòs i vergonya aliena per la paralització durant anys- de les obres me semblava perfecte. Després s’ha posat la via verda que té bastant concurrència. Ara una altra vegada nou projecte de tren, amb la coneguda barbaritat de via verda compatible amb tren de Llevant. Fins i tot qualque de poble veí li ha faltat temps -pel batle- a inaugurar el trajecte sense haver posat una palada de ciment. No entenc res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.