Agraïment i benvinguda de l’Ajuntament de Son Servera als nous policies interins

El passat dijous dia 7 de setembre l’Ajuntament de Son Servera que presideix Jaume Servera, va donar la benvinguda de manera oficial als cinc nous policies interins que varen començar a principis d’estiu a fer feina al municipi serveri.
A la foto, els cinc nous agents de la Policia Local de Son Servera amb el cap de Policia, José Luis Soler; un referent i un gran representant dels valors humans i dels dos objectius principals de la Policia Local: mantenir la seguretat i ajudar els ciutadans.
També des de l’Ajuntament varen agrair la tasca duita a terme la passada legislatura pel regidor Sergio Valbuena, que va treballar per fer possible la incorporació d’aquests nous policies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.