Celebrada a l’Auditòrium Sa Màniga una reunió informativa sobre les obres previstes al nucli de Cala Millor

Avui dia 13 de setembre sa celebrat a l´Auditòrium sa Màniga de Cala Millor una reunió, l’objectiu de la reunió ha sigut transmetre les reformes urbanístiques que es duran a terme aquest hivern a la zona costanera del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.Aquestes obres contemplen, entre altres, les actuacions de reforma de la plaça de s’Estanyol (Triangle) i la reforma integral de 6 carrers de Cala Millor com són: C/ de la Llum, C/ Olivera, C/ Bonança, C/ Platja, C/ Alosa i C/ Dofí.
Totes aquestes obres estan subvencionades per la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, incloses en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2022, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per un cost total de 4.002.129,34 € i finançat íntegrament per la Unió Europea “Next Generation UE”. L’execució es farà per part de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.