Fotos de les animades Festes de Santa Maria de sa Coma

Les Festes de Santa Maria de sa Coma 2023 començaren el dissabte dia 9 amb una animada excursió en vaixell a Cala Rajada, organitzada per a l’Associació de la Gent Gran de sa Coma.
A les 19.30h es va disputar el darrer partit de la pretemporada entre el CF Cala Millor i el CE Cardassar al camp de futbol del Club de Futbol del Cala Millor, on l’equip calamillorer es va imposar per 3-2, amb molt bon ambient entre els dos equips. El vespre es va celebrar una animada Festa de l’inici de la temporada 2023-2024, organitzada pel president del Club de Futbol Cala Millor, Cristian Gallardo, i la seva junta directiva.Des de card.cat desitjam una bona temporada als dos equips.
El dilluns, per inclemències meteorològiques, es va suspendre la Bicicleta-da “Itineraris segurs”.
El dimarts dematí, els Jocs populars organitzats per l’AMIPA del CEIP Punta de n’Amer, varen estar molt animats. El mateix dimarts, el bon temps acompanyà la tradicional Pujada al Castell de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer i el berenar posterior, acte que va ser un èxit de participació.
Les Festes de Santa Maria de sa Coma, continuaran fins el diumenge dia 17 de setembre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.