Missa en honor de la Patrona de sa Coma, Santa Maria, i concert de piano

El dimarts 12 de setembre a les 20.00 h es va celebrar la missa en honor de la Patrona de sa Coma, Santa Maria, presidida per Mn. Bartomeu Villalonga Moyà, rector de la Unitat de Pastoral de Santanyí, S’Alqueria Blanca, Calonge, Cala d’Or, i es Llombars, i concelebrada pel rector de sa Coma Mn. Baltasar Morell, i tres capellans que es troben de vacances a sa Coma.
A la missa, a més de nombrosos fidels assistiren els regidors de sa Coma, Emilia Díaz-Asensio, i Miguel Dominguez, el batle de Sant Llorenç, Jaume Soler, els regidors Miquel Font, i Juan Mestre, i la jutgessa de Pau, Aina Mª Riera.
La música de Rosa Carbonell i Núria Riera acompanyà la celebració religiosa i el tradicional ball de l’oferta, a càrrec de Santiago Sevillano, Ana Ríos, Biel Nicolau, Marta Galmés, Miquel Galmés i Francisca Soler. El rector Mn. Baltassar Morell va agrair l’assistència dels fidels i autoritats, i a més va fer extensiu el seu agraïment als músics i balladors i de manera especial a les persones que col·laboren en les tasques de l’església al llarg de l’any.
Acabada la celebració religiosa hi va haver un molt bon concert de piano clàssic a càrrec de Paolo Amedo Corzani, amb obres de Chopin, Mozart, Beethoven, etc. Paolo, titulat pel conservatori “G. Canatelli” de Novasa, Italia l’any 2013, està arrelat a des de l’any 2014 a Mallorca actuant a locals i fent concerts als millors hotels, sempre defensant la música de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.