Demà, marxa!

Demà, diumenge, a partir de les 10.30 hores i des del Teatre la Unió de Son Servera podreu seguir el programa en directe “25 anys en marxa. 1998-2023”.

Des de la Plataforma pel tren de Llevant es vol deixar constància d’aquesta història de lluita col·lectiva que, de moment, no ha arribat a bon port. Es tracta de fer memòria gràfica i escrita del que han estat aquests vint-i-cinc anys i per això s’han dissenyat diverses accions amb els mitjans de comunicació del Llevant de Mallorca i tots aquells que s’hi vulguin afegir.

Diumenge dia 24 s’emetrà un programa a través de YouTube de la Televisió Serverina i en connexió amb tots els mitjans o plataformes que es vulguin connectar (de moment ho faran la revista Bellpuig, Cala Millor 7, Card.cat,Cap Vermell, Cent x Cent, De franc digital, Ràdio Artà, Revista 07500, Televisió Serverina i el facebook de Volem el tren de Llevant.). En aquest programa s’explicarà i s’analitzarà en primera persona el que ha estat aquest moviment reivindicatiu, transversal, intergeneracional i ecologista. Hi participaran músics, activistes, el moviment associatiu de la comarca i representants polítics, entre d’altres.

El mateix dia hi haurà una «marxa» simbòlica Son Carrió-Son Servera que començarà amb una visita al Museu del Ferrocarril de Son Carrió a càrrec de l’Associació d’Amics del Ferrocarril. El programa farà connexions en directe amb la «marxa». Programa i «marxa» acabaran amb una paella amb tots els participants a l’estació de Son Servera.

Per a més informació podeu contactar amb:

Facebook: https://www.facebook.com/trenllevant/

correu electrònic: plataformatrenllevant@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.