Es presenta el Projecte de la Variant

El Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca presenta el projecte de les obres a la variant de Sant Llorenç des Cardassar.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat pel conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, i el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Jaume Soler, han presentat les obres de la variant de Sant Llorenç des Cardassar, la infraestructura causant de gran part de les inundacions del 9 d’octubre de 2018.

L’inici de les obres es troba prevista el gener del 2024, es preveu una actuació complexa que durarà entorn d’uns 12 mesos. Al llarg de les obres la circumval·lació continuarà oberta a través de la via de serveis que es troba vora la carretera.

7 pensaments a “Es presenta el Projecte de la Variant

  1. Amb l’article no acab d’entendre què és el que es vol fer exactament. Algú que n’estigui assabentat m’en pot fer una explicació? Amplien via, fan drenatge als costats, modifiquen torrent…?

  2. El problema del torrent i xaragall es global, apart d’aquesta intervencio a un punt negre particular,com esta el reste del tema,ponts,neteja,desviacions…
    Només el 3% del aigua va passar baix els pons…
    Algun responsable pot dir algo?🤷‍♂️

  3. El problema del torrent i xaragall es global, apart d’aquesta intervencio a un punt negre particular,com esta el reste del tema,ponts,neteja,desviacions…
    Només el 3% del aigua va passar baix els ponts…
    Algun responsable pot dir algo?🤷‍♂️

  4. Pels que com jo no sabien exactament en què consistia el projecte, he trobat a Diario de Mallorca un poc d’informació tant en forma de vídeo com redactat:

    https://www.diariodemallorca.es/videos/part-forana/2023/10/05/puente-variante-sant-llorenc-pasa-92986732.html

    https://www.diariodemallorca.es/part-forana/2023/10/05/torrentada-sant-llorenc-puente-variante-92976428.html

    Pel que sembla el projecte incialment previst per l’antic equip de govern ha tengut algunes modificacions (sobretot pel que fa al número de bocanes que passa de 4 a 8). Igualment, segons Diario de Mallorca, Recurosos Hídrics, més partidari de moificar el llit del torrent, i Consell de Mallorca, que preferia arreglar i millorar l’obra ja feta, no es posaven d’acord sobre quina actuació fer.

    • Murs per no haver de respectar el ROST no me cuadren ,que passara si l’aigo arriba darrera el murs….idò l’efecta contrari,mes aigua fora del torrent.Pareix que lo que volen es protegir una rotonda ambs greus deficiencies(rost invers)🙈🙈🙈
      Això es padassar,com es diu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.