Diumenge dia 15 Miquel Serra en concert a S’Agrícola

En Miquel Serra és un tècnic agrícola manacorí que amb 34 anys va autoeditar-se el primer disc, Opilions (2009), que han seguit devers una desena de discos més amb el segell català Foehn Records, entre els que pentura val la pena destacar El perfum dels vegetals (2014), L’octau clima (2017), L’elegància dorm (2019) o Una casa és pànic (2022); enguany ha tret Las Hayas Arce.
La pel·lícula documental Els ulls s’aturen de créixer de Javier G. Lerín (2018), sobre la relació amb el seu germà Joan, va ser guardonat com a Millor Documental Nacional i Premi del Públic de l’In-Èdit Film Festival, entre altres mencions. Dins la faceta narrativa al 2014 va publicar Formigues vermelles amb Edicions del despropòsit, i al 2021 Pendents que arribin els conqueridors amb Empúries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.