El Mundial de 2030

Vivim en un món globalitzat i la FIFA també es globalitza, així que el que tocaria esser el Mundial d’Espanya es convertirà en un Mundial ibèric i tres continents albergaran la Copa del Món. I és que, a més, es jugarà algun partit a Sudamèrica i no tendrem seu, així que els balears que vulguin disfrutar de qualque partit, no els quedarà altre remei que agafar vaixell o avió i partir cap al Bernabeu o Casablanca, al Marroc, en un estadi que encara està per construir. (Per cert, els magrebins també ens volen fotre la jove perla blaugrana Lamine Yamal).

En definitiva, el naranjito (per als nostàlgics quarantons) serà pare i l’haurem de compartir amb altres continents: Àfrica, Amèrica i Europa, però amb els temps que corren ens haurem de conformar i mirar de gaudir del millor futbol de seleccions al nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.