Les bandes de Música de Felanitx i Manacor no escatimen esforços pel concert de demà a l’Auditòri de Manacor dirigit per José Rafael Pascual Vilaplana

El passat cap de setmana les bandes de Música de Manacor i Felanitx, juntament amb els seus directors; Eduardo Bernabeu i Víctor Ferragut no escatimaren esforços per preparar el concert de demà dia 12 d’octubre a l’Auditori de Manacor.
Segons els música han passat uns dies fantàstics a Cala Rajada, on han combinat moltes hores d’assaig amb temps de lleure i germanor. Els músics i directors han agraït a l’ Ajuntament de Capdepera per l’acollida el passat cap de setmana, i la cessió dels espais i a l’ Ajuntament de Felanitx per tot el suport logístic per aquest cap de setmana.
Avui han tingut assaig amb el mestre José Rafael Pascual Vilaplana, que dirigirá les bandes i el quintet de metalls RiuDolç Brass, el concert de demà a l’Auditori de Manacor.
José Rafael Pascual Vilaplana actualment està considerat un dels millors directors de l’Estat. Ha rebut una gran quantitat de premis i reconeixements i actualment és el director titular de la Banda de Bilbao i cotitular de la banda de Barcelona. A part de la seva trajectòria com a director també és un compositor de reconegut prestigi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.