Primer partit Oficial d’un Equip Femení a Es Moleter

Futbol Femení Federat a Sant Llorenç

Com és de ben sabut, el Club Esportiu Cardassar afronta aquesta temporada 2023/24 el seu particular centenari. Cent anys de futbol en el poble de Sant Llorenç. Un esport que per història municipal sempre havia estat vinculat de forma oficial i federat al sexe masculí.

Avui, quasi 100 anys més tard de la seva formació com a entitat esportiva municipal i després de dos anys d’entrenaments i formació, un equip íntegrament femení ha disputat el primer partit oficial al camp d’Es Moleter.

El Club Esportiu Cardassar, a través de la seva junta directiva, vol agrair a tots aquells que, de forma desinteressada i totalment altruista, van impulsar i fomentar el futbol femení i els valors de la igualtat en el nostre municipi.

Nomenament especial al senyor Mateu Munar que en aquests darrers anys va impulsar aquest gran grup d’al·lotes que, avui 21 d’octubre de 2023, han tengut el premi de disputar el primer partit oficial a Sant Llorenç.

El primer de molts!

 

3 pensaments a “Primer partit Oficial d’un Equip Femení a Es Moleter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.