Èxit de la tradicional bunyolada celebrada per l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera

El dimarts 24 d’octubre l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera, celebrà la tradicional bunyolada de les Verges pels socis i sòcies. El demetí les components de la junta directiva i el president de l’associació, Valentin Pizarro, ajudats per les expertes bunyoleres, Margalida Esteva Servera, que complia els 90 anys, juntament amb Margalida Salord, i Catalina Vives, van ser les encarregades de fer els bunyols, que van anar acompanyats de coca de trempo mallorquina i mistela.
A les 18h s’obriren les portes del local de l’associació i uns 150 socis i sòcies assistiren a la bunyolada. El president de l’associació Valentin Pizarro, va donar la benvinguda als socis i autoritats, amb aquestes paraules: “·Bona tarda a tots, un any més hem celebrat la tradicional bunyolada i esperem que tots els assistents hagueu estat satisfets i contents aquest és el nostre desig, però és difícil. Nosaltres estem fent tot el possible perquè tots els socis puguin gaudir d’aquestes instal·lacions que a poc a poc tornen a estar en les condicions que tots desitgem i esperam que aviat puguem comptar amb els serveis del bar al complet. Nosaltres estem donant un servei de bar, els dijous i diumenges per a les persones que van al bingo i a jugar a cartes, sempre amb la col·laboració dels que ens quedem i que cada setmana portem de casa nostra el berenar-sopar, per passar junts una estona agradable. En nom de la directiva, moltes gràcies a totes les persones que han fet possible la bunyolada d’enguany”.
En representació de l’Ajuntament hi van assistir el batle, Jaume Servera, i regidors i regidores tant de l’equip de govern, com de l’oposició. Per part del Consell de Mallorca hi va ser present la directora insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Sra. Hermosinda Isabel Mariño. El batle va felicitar a la directiva per la bona organització i a tots els socis i sòcies assistents. La directora del Consell també va dirigir unes paraules de felicitació a la directiva i a tots els socis per celebrar un any més aquesta tradicional festa mallorquina.
Per acabar la festa hi va haver un breu recital a la guitarra de Pedro Moñino i a la veu Mari Carmen Mendoza. Seguidament els socis i sòcies de ball de saló i ball en línia, acompanyats del disc-Joyce Mariano, es marcaren un bons balls demostrant la seva evolució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.