III Cicle de poesia a s’Agrícola

El passat 20 d’octubre va tenir lloc la primera part del cicle de poesia que per tercer any se celebra a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor. En aquesta ocasió l’acte es va titular Poesia divertida i va estar protagonitzat per un grup d’alumnes de batxillerat de l’Institut Mossèn Alcover coordinades per la professora M. Magdalena Gelabert amb acompanyament musical de piano, violí i flauta travessera a càrrec també d’alumnes del mateix centre assessorats pel professor Joan Carles Andrés.
Després d’una breu introducció sobre com la poesia conté totes les emocions des de l’alegria i el goig fins la tristor i el dolor va començar el recital. Primer es varen recitar poemes breus plens de jocs de paraules del poemari Bistecs de pantera d’Antonina Canyelles i altres poemes de M. Magdalena Gelabert. El recital va continuar amb una mostra dels poemes dels Bestiaris de Josep Carner i Pere Quart. L’acte poètic es va completar amb la interpretació de diverses peces musicals i la dramatització d’alguns poemes.
L’espectacle va fer honor al seu nom perquè va ser molt lúdic i divertit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.