Feien falta els embelliments de la zona costanera?

Sempre es d’agrair que un partit polític, sigui quin sigui, argumenti els motius pels quals fa un canvi, en aquest cas una pujada important d’impostos.

Entre els arguments esmentats i si ens fixam amb els comentaris, dos han destacat per damunt la resta: els diversos embelliments de la zona de Cala Millor i l’augment de càrrecs i sous. Com que el tema dels càrrecs ja va ser tractat per diferents punts de vista de diferents partits, ens centrarem amb el primer, el dels embelliments de la zona costanera.

Com que jo ja he donat la meva opinió personal diverses vegades pel que fa a la cosa estètica, en aquest cas la meva qüestió roman en si eren necessaries reformes de tal magnitud a les vies afectades:

  • Tan malament estaven abans?
  • Hi ha qualcú que pensi que vendrà un sol turista més després d’aquestes remodelacions?
  • Després d’aquestes obres, s’ha millorat o s’ha empitjorat la qualitat de vida dels residents d’aquests nuclis o s’ha empitjorat?
  • Si s’ha millorat, ho ha fet en la mesura del preu de tots els milions d’euros que han costat aquestes obres?

En qualsevol cas, les reformes ja estan fetes, i fa la cara, que d’aquí a no gaire es farà el mateix a la zona de Sa Coma al carrer de les Savines, convertint encara més en una carretera el carrer Romaní i els adjacents del que, en el seu moment, vares ser venuts (i cobrats) com a zona residencial i com això en paguen també els impostos, i es farà perquè no hi ha cap partit amb representació que s’hagi oposat en cap moment a aquesta reordenació, tot i que ha empobrit a molts d’aquells que ara, curiosament, en pagaran les conseqüenciès, tant en forma de trànsit, com en forma d’impostos, no en parlem ja del poc retorn en forma de infraestructures que ha tengut als nuclis de Sant Llorenç i Son Carrió, aquest “motor econòmic”, retorn que sí que s’ha notat a altres municipis.

Cal remarcar que, ni abans els partits de l’oposició es varen queixar en cap moment d’aquestes obres, ni ho faran els que estan ara a l’oposició. No hi ha alternativa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.