De Cafè del Sol a Parc de la Mar

Així se dirà el nou bar reformat, anteriorment conegut com a Cafè del Sol, que lluirà a la plaça del mateix nom de Cala Millor. Se va aprovar la licitació  el passat dijous al Ple municipal per 1.2 milions d’euros (desconec amb quants de vots a favor o en contra ni la justificació d’aquests vots, siguin en un sentit o en l’altre, ja que no hi vaig poder anar  i la informació no la trob enlloc ) .

Podeu llegir la notícia sencera a Diario de Mallorca.

I vosaltres què en trobau? És una reforma necessària i adient per a millorar i donar prestigi i dinamització a la nostra zona turística?

Podeu donar la vostra impressió a través dels comentaris o a les nostres xarxes socials.

Imatge de l’interior reformat del futur bar.

 

5 pensaments a “De Cafè del Sol a Parc de la Mar

 1. Molt originals no ho són amb els noms 🤭😂. Ara de veres, quina llàstima l’estat en que estava aquest bar, tants de milions en reformes turístiques i després donar aquesta imatge a davant de la mateixa mar.

 2. No és del tot cert. Per a la tramitació dels plecs s’ha utilitzat el nom de la via “Parc de la Mar” ja que “Cafè del Sol” està enregistrat. En els plecs s’anota que l’adjudicatari podrà elegir un nou nom per l’establiment prèvia acceptació per part de l’Ajuntament.

 3. Ahir vespre es va dur a terme un ple extraordinari a l’ajuntament:

  Els temes parlats foren,

  1. En el punt de l’Aprovació de l’expedient de contractació així com dels plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques i l’estudi econòmic que han de regir la contractació de l’ocupació, realització d’obres d’instal·lació i posterior explotació d’un bar restaurant, en règim de concessió administrativa demanial del local municipal situat al Parc de la Mar, Avinguda Sa Coma núm. 1 de Cala Millor.

  Més per Sant Llorenç, vam decidir abstenir-nos a aquesta votació perquè trobarem que en els plecs no es tenen en compte punts importants per nosaltres com és la part cultural del projecte que ha passat a no ser un requisit ni tenir punts a l’hora del concurs, perquè no es contempla la subrogació del personal, perquè no creiem que la mesa de negociació estigui composta per les persones més adequades i no creiem que el projecte el puguin supervisar persones de l’ajuntament o alienes, creiem que ha de ser algú de l’ajuntament.

  La proposta va tirar endavant amb els vots a favor de: PP, UICA, Gent per la costa El Pi i Per Balears i amb les abstencions de MÉS i PSOE.

  Del facebook de MÉS per Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.