Fi de temporada del Servei de Salvament i Socorrisme de les platges de Cala Millor i sa Coma de Sant Llorenç des Cardassar

Dia 31 d’octubre va finalitzar el Servei de Salvament i Socorrisme a les platges de Cala Millor i Sa Coma, una temporada que posa punt final a un estiu exitós i segur per les usuàries i usuaris al municipi.
El municipi de Sant Llorenç des Cardassar ha ofert als seus visitants i residents una temporada d’estiu segura gràcies a la dedicació i treball realitzat pel Servei de Salvament i Socorrisme.
Durant aquesta temporada, l’equip de socorristes ha vigilat les zones de bany i assegurant-se que tots els qui gaudien de les platges ho fessin en les millors condicions de seguretat possibles. S’han realitzat nombroses intervencions i assistències, i gràcies a la seva ràpida actuació, s’han evitat situacions perilloses i s’han atès de manera efectiva les necessitats de qui requerien ajuda.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar vol expressar el seu agraïment a tot l’equip de socorristes pel seu compromís, professionalisme i dedicació durant tota la temporada. El seu treball ha estat essencial per a garantir la seguretat de tothom que ha visitat les platges de Cala Millor i Sa Coma.

Martí Galmés
, coordinador municipal de platges ha informat que enguany en total hi ha hagut 10 actuacions de caràcter greu i 269 de menys gravetat, totes elles sense haver de lamentar la pèrdua de cap vida. El total d’intervencions realitzades ha sigut de 766 durant la temporada.
Amb el tancament de la temporada de socorrisme, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar reafirma el seu compromís amb la seguretat i el benestar de tothom que gaudeix de les seves platges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.