Em puc equivocar, però…

Com a usuari d’un cotxe elèctric i si és cert el que he sentit de la “Aprovació inicial de l´Ordenança reguladora del preu públic per subministrament de recàrrega elèctrica en punts de recàrrega municipals” , crec que l’equip de govern llorencí faria bé d’esperar i conversar amb les parts afectades si no vol tenir unes infraestructures infrautilitzades.

En qualsevol cas, mentre no hi hagi res per escrit, esperarem i mirarem.

3 pensaments a “Em puc equivocar, però…

  1. Correcte. De fet la iniciativa surt de la conversa amb la part implicada, quan al mes de juliol van sol•licitar una reunió per a regularitzar la situació d’acord amb:

    1) Una Ordenança reguladora del preu públic i el temps de càrrega elèctrica, evitant així estacionaments privats.
    2) Cartells informatius de suport pels usuaris d’aquests vehicles en cas de problemes amb el carregador.

    • Cap problema de posar preu, just faltaria, però no sé si posar un preu superior al d’algunes tarifes existents, tendrà massa èxit. El límit de dues hores crec que tampoc serà suficient per a molts de cotxes que, tot i que s’augmenti la velocitat de càrrega, molts d’ells només carregaran a 7 kW/h, i amb 14 kW just et dona per fer entre 60 i 70 kilòmetres.

      Em voldria equivocar i que tot anàs una monada, però no veig que pugui tenir massa tirada.

      • Aquesta mateixa és la idea que ens va transmetre l’associació, carregar un vehicle elèctric un temps màxim de 2 – 3 hores per assolir entre un 10% i un 15% de la capacitat energètica.

        De la mateixa manera, ens van transmetrer que el preu ha de ser superior al de la tarifa que pots tenir a casa. Per això, després d’un estudi de mercat en relació a l’evolució dels preus energètics, s’ha establers la quantia de 0,335€. Com entendràs, l’Ordenança no es pot revisar anualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.