Presentat el llibre “Fill de Rei” de Maria Huerga i una exposició a Ca N’Apolònia de Son Carrió

Avui vespre a les dependències del centre cultural Ca N’Apolònia de Son Carrió, s’han duit a terme a dos actes culturals al mateix temps. Per una part es presentava el llibre “Fill de Rei” de Maria Huerga, a la vegada que s’ha inaugurada una exposició d’obres de la mateixa artista.
Desprès de una excel·lent presentació de l’acte, per part del Delegat de Cultura de Sant Llorenç Miquel Font, el crític d’art Antoni Sansó ha presentat el llibre “Fill de rei”, relatant els motius que han duit a l’artista Huerga Forteza a contar al mon exterior uns problemes que va patir i que ha reflectit en els text i en les obres que s’hi reprodueixen.

Maria Huerga, ha explicat que per ella era una necessitat treurer-se del damunt les seves vivències, que li ha duit 10 anys de feina fer-ho i que ara n’està molt satisfeta dels resultats de llibre i de les obres que ha fet durant aquest procés.
L’exposició romandrà oberta fins el dia 26 de novembre essent els horaris de visita els dissabtes de 18 a 20 hs i els diumenges de 11 a 13h. També hi haurà visites guiades gratuïtes per Antoni Sansó concertan-les al 636529145.
Fotos: Joan Servera “Imatges”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.