Trobada a Artà del Consell de Mallorca en representats dels cinc municipis de la zona de Llevant

El dimecres 15 de novembre el batle de Sant Llorenç, Jaume Soler acompanyat del regidor de turisme i medi ambient, Juan Mestre participaren a Artà d’una trobada amb els directors insulars de Turisme i de Medi Ambient, Medi Rural i Esports del Consell de Mallorca juntament amb representants dels municipis d’Artà, Son Servera, Manacor i de Capdepera.
El Consell de Mallorca va voler presentar als cinc municipis de la zona de Llevant aquesta iniciativa que es realitzaria abans del mes de juny del 2024 i que dotaria a aquests municipis d’un total de 104 km de rutes de gran recorregut, indicades per a realitzar esport, ciclisme o per a caminar i córrer.
Aquestes rutes aniran des de Cales de Mallorca, fins a Cala Mesquida, i a la vegada comptarien amb dues bifurcacions que connectaran amb Son Macià i Sa Costa des Pins. D’aquesta manera hi pot haver més quantitat de recorreguts possibles.
Per al nostre municipi, va declarar Jaume Soler, batle de Sant Llorenç des Cardassar, aquestes iniciatives sempre seran benvingudes, ja que ens ajuden a arribar a un turisme molt més extens, de qualitat i que visitarà el nostre municipi en èpoques diferents dels habituals, i ens ajudarà a tenir una oferta complementària destinada al turisme familiar, al turisme d’esports i també al turisme de gent gran que cerca espais naturals on practicar els seus esports, i que juntament amb tota la resta d’oferta que ja disposam, ens ajuda a convertir-mos en una destinació turística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.