Sortida del grup carrioner “Mou-te amb Salut”

El passat dimarts dia 14 de novembre, el grup de gimnàstica de Son Carrió, MOU-TE amb Salut, es va desplaçar fins a BUROTELL (Calvià), per assistir a la presentació dels programes que organitza el Consell de Mallorca.
Hi participaren unes 500 persones i entre elles un grup de Son Carrió i de Sant Llorenç, els quals participaren a la trobada i a les diferents activitats de: senderisme, manteniment, estiraments i un taller de fer fones.
Va ser un matí ben complet que va acabar amb un bon dinar. El Consell es va fer càrrec del trasllat de tots els participants.

Fotos cedides per Francisca Veny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.