Concert de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears, a la Catedral de Mallorca

El dia 22 de novembre a les 19.00 ha la Seu, tindrà lloc un concert de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears.
Per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, la Comandància General de les Balears ha organitzat un concert de música a càrrec de la seva Unitat de Música de la Comandància General de les Balears, a la catedral de Mallorca.
Al concert s’hi ha convidat les autoritats civils i militars de l’illa, i comptarà amb la presència del Comandant General de les Balears.
La Unitat de Música de la Comandància General de Balears data de 1961, com a hereva de les Músiques pertanyents als diferents regiments ubicats a les Balears des del segle XIX. Enquadrada dins de diferents unitats i amb diferents denominacions, ha arribat als nostres dies on forma part de la Unitat de Caserna General (Aquarterament General Palacios), tenint el seu local d’assajos a l’aquarterament Jaume II.

A més de ser un element fonamental en les formacions i actes militars, duu a terme un centenar de concerts a l’any, alguns en festivitats militars destacades com el dia de les FAS, festes dels sants patrons de les armes i cossos militars, el concert de Nadal, i altres en col·laboracions amb organismes civils, que inclouen les Trobades de Bandes de Música, concerts en residències de gent gran i festes patronals de pobles de Mallorca.
L’accés a la Seu serà lliure per al públic en general fins a completar aforament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.