La Capella de la Seu celebrà a la Catedral de Mallorca el tradicional concert de Santa Cecília

La Capella de la Seu de la Catedral de Mallorca, sota la batuta del mestre Joan Company, va celebrar el dissabte dia 18 de novembre a les 19.45 h, el tradicional concert de Santa Cecília, per commemorar la patrona de la música.
El concert, es van interpretar onze peces, entre les quals es trobaven temàtiques dedicades a la Mare de Déu, com Bogoroditse Devo, S. Rachmaninoff (1873-1943) o Second Eve, O. Gjeilo (n. 1978). A més es va estrenar l’apassionat “Kyrie” de Roger Berenguer, tenor de la Capella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.