PER BALEARS conclou la Reunió Regional amb l’aprovació d’estratègies clau per al futur de les Illes Balears

La Reunió Regional de PER BALEARS a Menorca ha finalitzat amb l’aprovació d’importants documents d’estratègia que estableixen el curs que cal seguir per abordar els desafiaments de la nostra comunitat insular. Mantenint el seu compromís amb el progrés i el benestar de les Illes Balears, el partit ha consolidat la seva visió d’un model econòmic i social sostenible i just.
“La nostra visió de centre, regionalista i federalista s´ha vist enfortida i redefinida, sempre amb l´objectiu d´afrontar els reptes presents i futurs de les nostres illes. Amb la convicció que PER BALEARS és essencial per al desenvolupament sostenible i el benestar dels balears , hem delineat estratègies que reflecteixen la nostra llibertat d’acció, lliure de lligams i compromisos que limitin la nostra capacitat de servir a l’interès comú,” ha declarat José Manuel Cantallops, portaveu de PER BALEARS a Menorca.

Reinici del Projecte Polític i Organitzatiu
PER BALEARS inicia una nova etapa amb una estructura més sòlida i estratègies alineades amb els desafiaments actuals i futurs de la nostra regió. S’han establert directrius organitzatives i responsabilitats clares, garantint una gestió eficaç i la representació efectiva dels interessos dels ciutadans.

Documents aprovats a àrees clau
Sense entrar en detalls específics, els documents aprovats abasten àrees fonamentals com ara immigració, model territorial, model econòmic, patrimoni cultural i polítiques d’habitatge i urbanisme. Aquestes àrees reflecteixen el compromís del partit amb polítiques que són tant progressistes com pragmàtiques, i que busquen millorar la qualitat de vida a les illes.

Compromís amb la Comunitat
PER BALEARS surt d’aquesta reunió renovada i més compromesa que mai amb les necessitats dels balears. Amb un enfocament en la inclusió i el respecte per la rica diversitat de les illes, el partit es prepara per liderar amb accions que assegurin un futur pròsper per a tots els residents de les Illes Balears.

Recordem que a les passades eleccions locals, PER BALEARS va obtenir representació a Sant Lluís, Sant Llorenç, i Deià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.