Actes 25-N

Abans de res voldria deixar clar que a l’article d’ahir que vaig fer del 25-N llorencí no pretenia criticar que no ens haguessin enviat el programa d’actes des de l’Ajuntament. De fet, era un intent d’alabança d’una feina que sincerament trobava ben feta, i volia promocionar-la a la revista i per això demanava el programa d’actes. De fet, va resultar que si bé el programa no ens havia arribat al correu oficial i cap editor de guàrdia ho havia pogut publicar, sí que estava al meu whats app personal, però sent una setmana molt atrafegada a nivell personal (estrenava obres de teatre i les promocionava i per més inri vaig fer els anys), no l’havia ni reparat entre tants de missatges.

Sort que na Catalina Ferrer ens va avisar ahir i, molt gustosament  publicam avui  el conjunt d’actes per celebrar el 25-N (Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona):

Un pensament a “Actes 25-N

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.