Aquella música que sonava pels altaveus escardats dels carrers a les festes

Potser és un fet que ja estigui passat de moda, però em ve una certa enyorança de quan de nin anava pel carrer i, per aquestes festes que tot just fa uns dies hem acabat, sonaven les nadales a aquells altaveus, sovint escardats, dels carrers. S’ha de dir a més, que els altaveus estaven repartits de tal manera que més o menys se sentien arreu del poble.

El que estic expressant no és una crítica, sinó una sensació que venc trobant a faltar de fa uns anys ençà, i no a cap poble de cap ajuntament en concret, ja que és una tendència i molts pocs ajuntaments posen música per les festes a dia d’avui.

No sé si és per qüestió d’infraestructura, d’una llei nova que desconec o de queixes de la gent perquè els hi molestava, però a una persona a qui li agrada la música com a mi, els carrers de les viles ja no tenen la vida que tenien per les festes, i un dels motius és aquesta manca de música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.