In Memoriam de José Huertas , ex Sargent de Bombers i 1er Tinent de batle jubilat de l’Ajuntament Manacor

Ahir dijous dia 4 de gener, va morir a l’hospital de Manacor José Huertas Mendigochea a l’edat de 80 anys, després de lluitar amb una malaltia que afectava al seu sistema respiratori.

Huertas, amb plena consciència del seu estat i abans de ser sedat es va voler acomiadar de la seva família i amics, mostrant fins el darrer moment la seva bonhomia i el seu bon sentit de l’humor que sempre el va caracteritzar.

Pep Huertas, va ser Sargent en Cap del Bombers del Parc de Manacor i Comarca. En la dècada dels anys 80-90 va ser, a més, 1er Tinent de Batle de l’Ajuntament de Manacor i va estar al front de les regidories de Sanitat, Mercats, Policia, i Brigada, entre altres, destacant com a bon polític i millor persona.

La seva dona, Antònia Torrendell, els seus fills José Luis i Santiago i la resta de familiars volen testimoniar el seu agraïment a les mostres de condol rebudes, i a la bona atenció dispensada pels equips mèdics i sanitaris de l’Hospital de Manacor.
Des de card.cat ens unim a les mostres de condol rebudes per la família.
Descansi en Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.