Fotografies de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Llorenç

Aquí teniu algunes fotos de l’arribada dels Reis d’Orient a la Plaça de l’Ajuntament i  a l’església. Cal agrair a tota la gent que va participar en la comitiva i l’organització la feina feta perquè la festa dels nins i nines se dugués endavant.

Un pensament a “Fotografies de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Llorenç

  1. No sé si és pq fa temps que no veia es Reis “normalitzats” (entre tanta pandèmia) i a més any passat vaig anar a Palma, però ahir me vaig fixar i n’estic molt content de veure famílies d’origen marroquí totalment integrades en la festa i fins i tot alguns fent de patges. Un gran exemple d’integració cultural idò (per damunt de religions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.