Entrevista a Miguel Domínguez, regidor de l’Ajuntament de Sant Llorenç pel partit “Gent per sa Coma, Cala Millor i S’Illot

Dia 08 de Abril del 1973 na néixer a Palma de Mallorca, Miguel Domínguez Jiménez, cursà els seus estudis el Col·legi Públic de Gènova i a l’Institut Politècnic de Palma. Casat amb tres fills, és empresari del sector del transport de mobles, a Mobles es Fabricant, de Porto Cristo. Des de fa temps és Tresorer i Vocal del col·legi CEIP Punta de n’Amer. A l’actualitat, a més, en Miguel és regidor de Camins Rurals, Cementiris i Brigada de serveis pel partit“Gent per Sa Coma, Cala Millor i S’Illot”.

Miguel, abans d’entrar en política, ja formares part de junta directiva de pares de l’escola Punta de n’Amer de sa Coma . Com recordes aquesta experiència?
Jo m’ho prenc com a una experiència positiva ja que aprens a conèixer la realidad del teu entorn i saber tractar amb les persones de la comunitat educativa, tan important a qualsevol municipi.

A les passades eleccions et vas presentar amb el partit “Gent per Sa Coma, Cala Millor i S’Illot”. Quan va néixer la teva vocació política i quins són els teus objectius per l’actual legislatura?

Realment va néixer d’una necessitat a la zona de costa, ja que no teniem cap partit que ens representàs a l’Ajuntament i que tinguès en compte els nostres requeriments. En aquesta legislatura els meus objectius són diversos, però sobretot millorar la imatge de la zona de costa (Cala Millor i S’Illot), no només per hotels i negocis, sinó també per a tots els residents, tant de zona de costa com de interior. Així com dotar a la brigada de serveis dels mitjans o ajudes necessaris per desenvolupar la seva feina, ja que a causa del creixement del municipi tant a nivell demogràfic com a nivell de serveis públics estem falts de personal.

Com són les relacions amb teva companya de partit, Emilía Díaz-Asensió i amb el batle i els altres regidors de l’equip de govern de Sant Llorenç des Cardassar?
La relació amb Emília és molt propera i comunicativa, ja que és la millor forma de fer feina pel nostre municipi. Amb els meus altres companys és molt professional i cordial donant un bon ambient de feina i compromís en tots els àmbits. Amb el batle tinc una relació molt sana i agraïda ja que até les nostres peticions i coordina molt bé totes les àrees de feina.

La zona costanera està capgirada damunt avall degut a les obres que es tant fent a Cala Millor i sa Coma. Quin són els objectius d’aquestes obres?

Aquestes obres són necessàries i pel moment estem dins el terme temporal establert per arribar a l’inici de la temporada turística. Com he dit abans, l’objectiu és millorar la imatge de la costa tant de cap al turista com pel resident i negocis, a part de dotar a la zona de drenatges suficients per sofrir menys mals a causa de possibles torrentades.

Què quedarà pendent per a la propera temporada?
Quedaran pendents de reformar alguns carrers de Cala Millor, obres que hem hagut de posposar per no fer-les coincidir amb la temporada turística, així com l’asfaltat d’alguns carrers importants de la zona de costa.

El poliesportiu de sa Coma ha estat una promesa política de tots els partits polítics durant tres legislatures. Satisfet de que es pugi inaugurar aviat?
Estem fent feina per deixar el poliesportiu a punt per aquest estiu i després tindrem la feina de fer-lo funcionar que és un repete encara major que la inauguració.

Per quan tindrem una brigada de serveis a la zona costanera?
Això és un objectiu per aquesta legislatura, ja que considerem que a la zona de costa hi ha molts més incidències per atendre que a les altres parts del municipi, per la qual cosa el més lògic és tenir una brigada de partida desde el mateix terme. Hem començat amb un operari als edificis públics i la intenció és que es vagin incorporant progressivament més operiaris durant aquests propers anys.

Moltes gràcies pel teu temps, Miguel. Vols afegir res més?

Vull agrair a la gent que ens va donar la seva confiança a les passades eleccions i esperem complir amb les seves expectatives així com agrair al nostre grup polític que es va implicar tant per dur a terme aquest projecte tan il·lusionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.