Fantàstica gravació de Rodrigo Rodríguez amb la seva flauta shakuhachi a sa Punta de n’Amer de Sa Coma

Imaginem un enregistrament de shakuhachi realitzat per Rodrigo Rodríguez a l’àrea natural Punta de n’Amer. L’enregistrament va tenir lloc el divendres 26 de gener del 2024. Aquest entorn costaner i natural podria proporcionar una atmosfera única per a la interpretació específicament d’unes de les obres Antigues per a Shakuhachi “Daha”. El so del shakuhachi ressonant enmig de la natura podria crear una experiència sonora captivadora, on la brisa marina, les onades trencant a les roques i altres sons naturals es barregen harmoniosament amb la música.
Rodrigo Rodríguez, porto a terme aquest enregistrament per al seu nou vídeo que serà publicat a YouTube en propers dies, podria buscar capturar l’essència de la naturalesa en la seva interpretació, utilitzant el shakuhachi com a mitjà per expressar la connexió entre l’ésser humà i l’entorn natural . L’elecció de Punta de n’Amer com a escenari té un significat especial, ja que aquest lloc ofereix una combinació única de paisatges costaners i boscos, cosa que el converteix en un lloc idoni per a la flauta shakuhachi.
L’obra interpretada Daha “Olas Rompiendo” és una cançó tradicional per la força de voluntat o la determinació per aconseguir les aspiracions més elevades. Hi ha moments en què les determinacions fortes, intenses i infrangibles, com les onades de l’oceà colpejant la paret del penya-segat són apropiades: altres vegades, una força de voluntat gentil, pacient i incessant, com les tranquil·les onades que trenquen a la base del penya-segat, dóna millors resultats, aquesta peça reflecteix tant el Yin com el Yang de la força de voluntat.
Rodrigo Rodríguez (1978), és un compositor productor musical, mestre i intèrpret de shakuhachi, que té la seva residència a Sa Coma. És a més musicòleg i divulgador especialitzat en diversos estils musicals de shakuhachi. Va rebre la seva educació musical a Japó Tòquio amb el Mestre Kohachiro Miyata. 20 anys de treball i dedicació de Rodrigo Rodríguez reafirma la seva posició com un dels artistes de flauta shakuhachi més talentosos del món actualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.