Alertau… mosques merderes!!!

Les autoritats han donat avís fa uns moments de l’aparició d’un estol de mosques merderes que s’atraquen a gran velocitat a la zona de Llevant, més concretament a Son Carrió i a Sant Llorenç.

Segons les previsions, sobre les 17 hores arribaran devers Son Carrió i a les 18 hores a Sant Llorenç. S’avisa als veïns que és una nova espècie de mosca molt molesta anomenada “mosca merdera” (també anomenada en segons quins indrets “mosca merdançana”), res a veure amb la vironera o la comuna de casa. Aquesta espècie és molt propensa a perseguir i aferrar-se a tot tipus de merda, així que se prega a la ciutadania intentar absetenir-se de fer  les necessitats durant aquestes hores esmentades.

Les autoritats de Medi Ambient ja s’han posat en contacte amb l’empresa d’exterminació illenca Fora Mosques!, professionals en la matèria.    La revista s’ha posat en contacte amb ells  i ens han assegurat que es tracta d’una mena de bitxos molt molestos que s’aferren molt, però que ja tenen els paranys a punt per atrapar-los. Igualment donen la culpa d’aquest propagació al canvi climàtic. “A febrer a Mallorca mai havia fet aquest sol” afirmen sense dubtar. “A les cinc serem a Son Carrió i miam si a les sis podem ser a Sant Llorenç, ja que ens han deixat molt poc marge de maniobra.” Potser en aquest sentit l’Ajuntament s’haurà de remirar que la comunicació entre pobles sigui més àgil per així coordinar millor esdeveniments com aquest  ja que és difícil que els exterminadors puguin ser a les cinc a Son Carrió i a les sis ja a Sant Llorenç amb la feina feta.

Ja ho sabeu idò… avui, alerta mosques!!!

Logo de l’empresa exterminadora contractada

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.