Dissabte 24 de febrer Concert de Kambrass Quintet a l’Espai 36

Participa a Developments, el primer CD de KamBrass Quintet! I concert a l’Espai 36 dissabte 24 de febrer a les 19 h.
KamBrass, el quintet de vent metall nascut a l’ESMUC al 2017 i format per la felanitxera Maria Servera, fa el següent pas per treure el seu primer CD “Developments”.
Un disc que recopila totes aquelles obres que, d’alguna manera, han marcat a l’agrupació. Amb algunes composicions i arranjaments que els acompanyen des dels inicis, i d’altres que, tot i el seu recent descobriment, els han captivat com les primeres.
Els mateixos membres del quintet, defineixen a KamBrass com un projecte comú. No només ells en formen part, sinó també el públic, amics i famílies. És per això, que volen que Developments sigui un projecte de tots, que tothom que vulgui hi pugui aportar el seu granet de sorra.
Per aquest motiu, llancen aquest CD seguint una campanya de crowdfunding, a través de Verkami. Verkami és una plataforma de recaptació col·lectiva, amb molta bona trajectòria en la creació de nous projectes. Tothom que vulgui participar a la creació d’aquest CD, podeu fer la seva pròpia aportació des de la web www.kambrassquintet.com/cd on podreu obtenir ofertes exclusives.
A més a més, el pròxim dissabte 24 de febrer actuaran a l’Espai 36 de Sant Llorenç. Oferiran un programa molt variat explotant totes les sonoritats del quintet de metalls: “El naixement de la tragèdia” fent referència a l’obra del filòsof F. Nietzsche. Un concert amb un fil conductor que explica la dualitat entre allò passional i racional, Apol·lo i Dionís. Podeu comprar les entrades a ticketib.com.
No vos ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.