Actes del dia internacional de la dona

En motiu del 8M, Dia internacional de la dona, hem preparat tot un seguit d’actes per a diferents públics i edats: contacontes, presentacions de llibres, xerrades i un llarg etcètera. Des d’aquí us convidam a totes i tots a participar-ne i gaudir-ne.

El compromís d’aquest Equip de Govern va més enllà de dates concretes i la nostra obligació és fer feina de cap a cap d’any en defensa de la igualtat i contra la violència en totes les seves manifestacions. És per això que, a més dels actes, hem preparat una sèrie d’accions que quedarán de manera permanent al nostre municipi. Entre elles en voldria destacar dues: la primera, és la posada en marxa d’un enllaç al web de l’Ajuntament, Enllaça’t per la igualtat, que estarà en marxa a partir de la setmana que ve i on podreu trobar recomanacions cinematogràfiques, musicals, literàries i protocols d’actuació, en el que han col·laborat tan diferents col·lectius del municipi com persones a títol individual. A tots i totes les que heu participat, moltes gràcies, això és de tots!.

Dins aquest mateix enllaç, hi ha un apartat sota el títol dones pioneres, al que podreu accedir, si tot va bé, a partir de dia 8 de Març i amb el que volem fer un petit reconeixement a un seguit de dones pioneres del nostre poble. Perdonau si no us en donam més detalls però volem guardar el misteri, i la sorpresa, fins dia 8. Val a dir que sabem que no hi són totes, ni prop fer-hi, però és una manera de començar. De cap de les maneres no volem ofendre a ningú ni fer fallona a cap: aquest projecte, dones pioneres, anirà cresquent any rere any amb l’esforç i l’aportació de tothom que hi vulgui participar. 

El segon és que amb l’objectiu de seguir treballant en la Taula Local de Coordinació contra les violències masclistes, es constituirà la Comissió de Prevenció Comunitària el proper dia 20 de març a la què les entitats participants ja hi heu estat convocades. 

Esperam comptar amb la vostra participació en tots els actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.